Trädgårdsarbete i Stockholm

Hjälper.se utför alla former av trädgårdsarbeten i Stockholm, från gräsklippning, häckklippning och trädbeskärning till stensättning, murar och andra anläggninsarbeten.

Anläggning och skötsel av din trädgård

Hjälper.se har både kunskap och erfarenhet av att sköta trädgårdar och utemiljöer i Stockholm. Vi hjälper er med både små och stora trädgårdsprojekt, vid enstaka tillfällen eller löpande – allt anpassat efter era behov och önskemål. Våra trädgårdsmästare är kunniga, noggranna och kommer fullt utrustade.

Enklare underhåll av din trädgård

Vi har underhållit hundratals trädgårdar i Stockholm. Beroende på årstid så kan det röra sig om gräsklippning, trädgårdsstädning eller lövkrattning. Vi kan även hjälpa er med häckklippning, vattning, ogräsbekämpning och m.m.
Pris: fr. 235 kr/timme och person inkl. moms, efter RUT-avdrag
470 kr inkl. moms, utan RUT-avdrag
3 timmar minimidebitering

Beskärning av fruktträd

Hjälper.se tar hand om dina fruktträd och beskär dem på rätt sätt, vid rätt tidpunkt på året. Vi beskär även andra träd för att hålla dem vackra och livskraftiga.
Pris: fr. 276 kr/timme och person inkl. moms, efter RUT-avdrag
552 kr inkl. moms, utan RUT-avdrag
3 timmar minimidebitering

Mark- och anläggningsarbeten

Behöver ni hjälp med större arbeten i trädgården? Hjälper.se utför grävarbeten, anlägger murar och bygger altaner. Vi utför även alla typer av plattläggning och stensättning.
Pris: Debiteras enligt fast pris efter personligt besök.

Transporter

Vi erbjuder även bortforsling av trädgårdsavfall.

Läs våra fullständiga villkor

Boka gratis hembesök

Betala halva arbetskostnaden på trädgårdsarbete

Sedan juli 2009 ger de flesta trädgårdstjänster på den egna tomten rätt till skattereduktion (RUT-avdrag). Detta innebär att ni enbart betalar halva kostnaden för arbetet. Vi ordnar alla papper och du får rabatten direkt på din faktura.

Exempel på arbeten som berättigar till RUT-avdrag:

  • Gräsklippning, krattning, ogräsrensning, mossrensning, vattning och gödning av gräsmattor och rabatter
  • Klippning och uppgrävning av häckar, rosor och buskar
  • Beskärning och fällning av träd

ROT-avdrag på 30% för många byggprojekt

Sedan juli 2016 gäller de nya reglerna för ROT-avdrag. Har du ett hus som är 5 år eller äldre så får du göra ett skatteavdrag på 30% för om- och tillbyggnader. Detta gäller bl a för bygge av altan och balkong, förutsatt att de sitter ihop med huset. Vi ordnar alla papper och du får rabatten direkt på din faktura.

Läs mer om ROT- och RUT-arbete på skatteverkets hemsida

AndreasMalmTrädgårdsarbete i Stockholm