Välkommen till Hjälper.se

Hjälper.se erbjuder många typer av tjänster till både företag och privatpersoner. Bygg & renovering, målning, trädfällning & trädgårdsarbete, städning och hushållsnära tjänster.

Företaget grundades 2007, från början som enskild firma under ett namn Hem-Bygg-Trädgårdsservice. Fokus låg på hushållsnära tjänster men åtog sig även trädfällning, mark- och anläggningsarbete samt bilreparationer.

Med åren byggde vi upp kompetens och erfarenhet inom verksamhetens olika grenar och företaget bytte namn till Hjälper SWE AB. Idag har vi en fullt utrustad maskinpark som följer högt ställda miljö- och kvalitetskrav. Vi arbetar också regelbundet med lämpliga rutiner och regelbundna kontroller av arbetsplatser och utrustningen.

Hjälper SWE AB miljöarbete bygger på kriterier för Svensk Miljöbas som är nationellt småföretagsanpassat miljöledningssystem baserat på grundelementen i ISO 14001.

Hjälper.se har lång erfarenhet av att arbeta med privatpersoner, bostadsföreningar och företag. Företaget är registrerat för moms, innehar F-skattsedel, har ansvarsförsäkring och personalförsäkring hos IF Försäkringsbolag samt kollektiv avtal med SLA och Almega.

Vi har professionell personal med mångårig erfarenhet samt goda referenser.
Hjälper.se erbjuder rimliga priser och erbjuder ofta rabatter till både nya och återkommande kunder.

Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete.

Mål

Hjälper SWE AB ska erbjuda och leverera högkvalitativa tjänster inom dess verksamhetsbransch. Vi är lyhörda och strävar efter att alltid vara nära till kunden från första kontakt till slutförande av uppdraget, att erbjuda bästa möjliga och kompletta lösningar och gynnande rabattmöjligheter. Vi mäter kundtillfredställelsen och gör vår bästa för att motsvara våra kunders högsta förväntningar. Vi är måna om att hålla en hög service- och kvalitetsnivå.

Vision

Vår vision är helhetslösningar, det vill säga allt ni behöver ha fixat! Vi vill underlätta livet för våra kunder så att de slipper söka flera olika företag, utan kommer till oss för fullständiga och långsiktiga lösningar.

Vi kombinerar innovation och tradition, siktar på personligt bemötande och tar ansvar för det vi gör.

AndreasMalmOm Oss