Målning och tapetsering i Stockholm

Hjälper.se utför både målning, spackling och tapetsering, både inomhus och utomhus. Vi kommer alltid utrustade och använder enbart färg och tapeter från de bästa tillverkarna.

Förnya ditt hem med målning och tapetsering

Hjalper.se är din kompletta byggpartner i Stockholm. Vi utför alla typer av måleriarbeten, både inomhus och utomhus. Allt ifrån att tapetsera en fondvägg till att måla om hela bostaden. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp med planering eller utföring av era projekt!

Vi har korta väntetider! Ni behöver inte vänta flera månader på att jobbet ska bli gjort.

Ge ditt hem en ansiktslyftning

Målning och tapetsering är ofta det billigaste sättet att förnya sitt hem. Arbetskostnaden för att tapetsera eller måla ett vanligt rum brukar inte ligga på mer än 2-4.000 kr. Det blir lite dyrare om ni har mycket snickerier eller om ni vill måla taket samtidigt. Utöver arbetet tillkommer pris för material – men sedan har ni ett helt nytt rum.

Målning och tapetsering i Stockholm

Hjälper.se erbjuder tapetsering och målning av vägar, golv och tak av högst möjliga kvalitet. Vi utför även målning av fasad och snickerier utomhus.
Pris: fr 361 kr/timme inkl. moms (efter ROT-avdrag)
Pris 515:-/timme utan ROT-avdrag. 3 timmar minimidebitering

Se våra beställningsvillkor för mer information

Boka gratis hembesök

ROT-avdrag på 30% för målning och tapetsering

Sedan juli 2016 gäller de nya reglerna för ROT-avdrag. Har du ett hus eller bostadsrätt som är 5 år eller äldre så får du göra ett skatteavdrag på 30% för målning och tapetsering i hemmet. Vi ordnar alla papper och du får rabatten direkt på din faktura.

Läs mer om ROT- och RUT-arbete på skatteverkets hemsida

AndreasMalmMålning och tapetsering i Stockholm
0730731441